BRILLIANCE

Grădina – colțul tău de relaxare din această primăvara

Zilele tot mai călduroase, nuanța cerului, mirosul de flori proaspete, toate te invită să petreci cât mai mult timp afară, în oaza de relaxare de lângă casa ta. Înfrumusețează acest spațiu pentru momentele pe care le vei petrece aici singur sau în compania celor dragi. Alege decorațiunile de grădină în ton cu primăvara și designul va fi unic și interesant.

Ce poate fi mai frumos după o zi obositoare decât să te retragi într-un loc relaxant, în care să te simți confortabil și să îți reîncarci bateriile? Ai nevoie doar de o canapea sau de un scaun comod, pe care ai așezat o mulțime de perne decorative, și de o valiză veche ce îți va servi drept măsuță de cafea.

Alege diferite decorațiuni de grădină pe care să le agăți prin pomi și adu în jur câteva plante. Optează pentru un decor în culori intense, deoarece este perfect pentru ridicarea moralului. Acesta poate fi locul ideal unde să îți iei micul dejun sau o gustare.

Apelează la ajutorul unui meșter și obține cea mai frumoasă grădină din zonă. Dintr-un dulap vechi poți realiza cu ușurință un suport pentru ghivecele tale de flori sau pentru uneltele din grădină. Și lăzile vechi pot fi folosite în același scop, dacă le fixezi într-un perete.

Ai o bancă veche, la care îți dorești să renunți? Obiectele uzate nu sunt tot timpul inutile, ci pot deveni cu ușurință adevărate obiecte de decor.Și felinarele pot fi transformate în decorațiuni de grădină. Florile proaspete le vor oferi un aspect interesant. Folosește uwnele de dimensiune mare.

Pentru decorarea grădinii poți să folosești și alte obiecte vechi. Nu numai că vei face economii, dar vei oferi și un aer vintage acestui spațiu. Decorează-le astfel încât să obții un decor de vis. Poți să folosești și butoaie mici de lemn, coșuri de flori sau să depozitezi pe ele stropitori de apă în diferite forme.